Κυριακή 13 Μαρτίου 2011

Οι γλείφτες γέμισαν σάλια τη Βουλή

Λίγο πριν αρχίσει η συνεδρίαση του υπουργικού Συμβουλίου, για την επιτυχία της Ελλάδας στις Βρυξέλλες, οι διάδρομοι της Βουλής γέμισαν σάλια εκείνων που έσπευσαν να γλείψουν  τους συνεργάτες του πρωθυπουργού και δι αυτών τον ίδιο τον Γιώργο Παπανδρέου. Πρόκειται για μια αυθεντική εφαρμογή της παροιμίας "γλείφουν εκεί που
έφτυναν". Και επειδή σήμερα, κυριακάτικα, η Βουλή, όπου
γίνεται η συνεδρίαση δεν έχει κόσμο, οι δημοσιογράφοι έμειναν να είναι οι μοναδικοί "γλείφτες"
Είναι οι ίδιοι που όλο το προηγούμενο διάστημα μέσα από τις εφημερίδες τους, εμφάνιζαν την κυβέρνηση σπαρασσόμενη, έχουσα σημαντικό πρόβλημα συντονισμού επιρρίπτοντας τις ευθύνες στον πρωθυπουργό και προφητεύοντας αποτυχία στις Βρυξέλλες. Πρόκειται για δημοσιογράφους που εργάζονται σε λεγόμενες φιλικές εφημερίδες, κάποιοι από τους οποίους η κυβέρνηση αντάμειψε προσλαμβάνοντάς τους στην ΕΡΤ. Αν την επόμενη φορά οι ίδιοι δημοσιογράφοι συμπεριφερθούν ακόμα χειρότερα, αν δαγκώσουν το χέρι που τώρα γλείφουν, δεν θα φταίνε εκείνοι, αλλά όσοι τους προσέλαβαν (λυπάμαι Τηλέμαχε).
Λίγο μετά ακολούθησαν ορισμένα κυβερνητικά στελέχη, τα οποία δεν φείδονταν σε παροχή πληροφοριών προς τον τύπο και τα ΜΜΕ, οι οποίες παρήγαγαν αρνητικά δημοσιεύματα για την κυβέρνηση και τον πρωθυπουργό. Ορισμένοι από αυτούς είχαν τη δυνατότητα να γλείψουν απευθείας τον ίδιο τον Γιώργο Παπανδρέου.  

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου