Κυριακή 13 Φεβρουαρίου 2011

Τις προτάσεις του Α. Σαμαρά υιοθέτησε η τρόϊκα

Μεγάλη είναι η υποκρισία της ΝΔ σχετικά με όσα είπαν οι τροϊκανοί το απόγευμα της Παρασκευής. Όπως συνηθίζει, η ΝΔ απέφυγε να αναγνωρίσει τις δικές της ευθύνες για την κατάσταση της οικονομίας, που οδήγησε στην επιτήρηση και στο μνημόνιο και αναλώθηκε σε μια αντικυβερνητική προπαγάνδα, και για να κρύψει την ταύτισή της με όσα είπε η τρόϊκα.

Όποιος άκουσε τους τροϊκανούς ήταν σαν να άκουγε τον Αντώνη Σαμαρά στο Ζάππειο και θα πίστευε ότι η τρόϊκα δέχθηκε τις προτάσεις της αξιωματικής αντιπολίτευσης, η οποία, τώρα χύνει "κροκοδείλια δάκρυα".
Τι είχε πει ο Α. Σαμαράς; "Υπολογίζεται ότι ένα σύνολο 50 δις μπορεί να βρεθεί τα επόμενα δύο χρόνια από εμπορική αξιοποίηση μικρού μέρους της ακίνητης περιουσίας και την τολμηρή προώθηση ενός ολοκληρωμένου προγράμματος αποκρατικοποιήσεων".
Είπε κάτι διαφορετικό η τρόϊκα; Ίσα-ίσα που οι άνθρωποι δεν ήταν και τόσο σκληροί όσο ο αρχηγός της ΝΔ και μας είπαν ότι αυτά μπορούμε να τα κάνουμε σε πέντε χρόνια και όχι σε δύο που ήταν η πρόταση του κ. Σαμαρά.
Και ο καχύποπτος πολίτης θα ρωτούσε, υπάρχουν υπόγειες διαδρομές μεταξύ ΝΔ και τρόϊκας, για υπηρετηθούν οι μικροκομματικοί στόχοι της αξιωματικής αντιπολίτευσης;

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου