Σάββατο 5 Μαρτίου 2011

Θύμα της κόντρας Ραγκούση-Βενιζέλου η Άννα Νταλάρα

Θύμα του μεγάλου καυγά που ξέσπασε μεταξύ του υπουργού Εσωτερικών Γιάννη Ραγκούση και του υπουργού Εθνικής Άμυνας Ευάγγελου Βενιζέλου, με αφορμή την υπόθεση την απεργία πείνας των λαθρομεταναστών που στεγάζονται στο κτίριο Υπατία, έπεσε η υφυπουργός Εργασίας Άννα Νταλάρα, αρμόδια για τη μετανάστευση.

Το βράδυ που ξέσπασε η θύελλα, η κ. Νταλάρα βρισκόταν με τον σύζυγό της και δύο φιλικά ζευγάρια, στην ταβέρνα "Πρίαμος". Ως αρμόδια υφυπουργός, αλλά και ως εξαδέλφη του υπουργού Εσωτερικών, ήταν από τα πρώτα πρόσωπα που ενημερώθηκε, αλλά και ενημέρωσε τον εξάδελφο υπουργό για ορισμένες πλευρές του μεταναστευτικού.
Η κόντρα, όμως, μεταξύ των δύο υπουργών, καλά κρατούσε, όπως και οι τηλεφωνικές συνομιλίες της κ. Νταλάρα, ο βαθμός εμπιστευτικότητας των οποίων ανέβηκε κατακόρυφα από κάποιο σημείο και μετά. Έτσι η Άννα, για να μην ακούγονται οι συνομιλίες της, κατέφυγε σε ένα θεωρούμενο ασφαλές μέρος της ταβέρνας, στη γκαρνταρόμπα.
Κάποια στιγμή, εκεί που μιλούσε για το μείζον πρόβλημα που είχε ξεσπάσει, μια παρέα θέλησε να φύγει. Ένα μέλος της παρέας, αλλοδαπός προφανώς, πλησίασε την κ. Νταλάρα, που συνέχισε να παραμένει στη γκαρνταρόμπα και σε άπταιστα αγγλικά και αφού της προσκόμισε το σχετικό χαρτάκι-απόδειξη, της ζήτησε... να του φέρει το παλτό του.
Εκείνη του εξήγησε ότι άλλη είναι η δουλειά της, χωρίς, πάντως, να αποκαλύψει ποια και το θέμα έληξε με την εμφάνιση της αρμοδίας υπαλλήλου της ταβέρνας.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου