Δευτέρα 28 Φεβρουαρίου 2011

Επικίνδυνη δράση φασιστοειδών

Τελευταία έκαναν την εμφάνισή τους συμπεριφορές, οι οποίες λίγο απέχουν από την αυτοδικία και μάλιστα από ανθρώπους οι οποίοι, προσωπικά, δεν έχουν υποστεί οτιδήποτε από ανθρώπους εναντίον στρέφονται και στρέφουν και άλλους, αφελείς, πολίτες ή και κάποια λαμόγια τα οποία δεν μπορούν σήμερα να απομυζούν όπως πριν. Ακόμα και κάποιους παρακμασμένους, οι οποίοι νόμιζαν ότι θα
μπορούσαν να είναι μεγάλοι και τρανοί, όταν κάποια συγκυρία τους
ευνόησε.
Κάποιοι που εμφανίζονται ως τιμητές, αλλά ο καθένας από αυτούς έχει λερωμένη τη φωλιά τους, εφαρμόζουν φασιστικές πρακτικές, όχι, προφανώς, για να ωφελήσουν το κοινωνικό σύνολο, αλλά τις δικές τους προσωπικές επιδιώξεις.
Η εξατομίκευση μιας ευθύνης που δεν είναι προσωπική, αλλά μπορεί να απορρέει από την άσκηση δημοσίου λειτουργήματος, είναι μια καθαρά φασιστική λογική, η οποία δεν πρέπει να βρει υποστηρικτές. Την προηγούμενη εβδομάδα δημοσιογράφοι οι οποίοι είναι δακτυλοδεικτούμενοι στο χώρο τους, είτε ως πράκτορες της ΚΥΠ. είτε ως εκβιαστές πολιτικών προσώπων, είτε γενικά ως εκβιαστές, οργάνωσαν συγκέντρωση έξω από το σπίτι του Άκη Τσοχατζόπουλου, αναλαμβάνοντας εκείνοι να αποδώσουν δικαιοσύνη, υποκαθιστώντας, Πρωτοδικεία, Εφετεία, ακόμα και τον Άρειο Πάγο.
Αν νομίζουν ότι η Δικαιοσύνη ευθύνεται για την ατιμωρησία πολιτικών προσώπων, για τα οποία οι ίδιοι έχουν αποφανθεί και τα έχουν καταδικάσει, ας πάνε να κάνουν συγκεντρώσεις και διαδηλώσεις έξω από τον Άρειο Πάγο, αντι να τον υποκαθιστούν. Και τους συντεταγμένους θεσμούς της Πολιτείας μόνο φασιστοειδή ή κοινοί εγκληματίες τους αγνοούν και τους υποκαθιστούν.
Γι αυτό οι πολίτες, οι απλοί ανώνυμοι πολίτες, πρέπει να αγνοήσουν τις προσκλήσεις τους για συμμετοχή τους σε συγκεντρώσεις, όπως για παράδειγμα, σε αυτή που διοργανώνουν φασιστοειδή που δεν ανήκουν οργανωτικά στη Χρυσή Αυγή ή σε κάποια άλλη ακροδεξιά οργάνωση, αλλά γνωστού δεξιού ή ακροδεξιού παρελθόντος, παρόντος και μέλλοντος, έξω από το σπίτι του πρώην πρωθυπουργού Κώστα Σημίτη.
Καθένας από αυτούς είναι ένα υπό εκκόλαψη αυγό φιδιού. Αντί να το αφήσουμε να εκκολαφθεί, ας το εξολοθρεύσουμε πριν τη γέννησή του. Γιατί αργότερα θα θρηνήσουμε πολλά περισσότερα. Όταν οι Γερμανοί ανέβαζαν στην εξουσία τον Αδόλφο Χίτλερ, δεν φαντάζονταν ότι θα ακολουθούσαν όσα και οι ίδιοι έζησαν και υπέστησαν. Ήταν, όμως, πολύ αργά όταν διαπίστωσαν το αποτέλεσμα της επιλογής τους.
Ας μη κάνουμε το ίδιο.
Όσοι απευθύνουν αυτού του είδους τις προσκλήσεις και είναι δημοσιογράφοι, επιδιώκουν δύο πράγματα:
α.την εξαργύρωση. Με αυτό τον τρόπο αναζητούν όσα οι ικανότητές και δυνατότητές τους δεν τους έχουν δώσει. Τηλεθέαση, ακρόαση και ανάγνωση. Και όλοι τους είναι ανακατεμένοι με κάθε είδους μέσο ενημέρωσης.
β. να προωθήσουν τη φασιστική τους ιδεολογία. Και ο τρόπος που επέλεξαν είναι πιο επικίνδυνος από αυτόν της Χρυσής Αυγής.
Γι αυτό αφήστε τους να πάνε στο διάβολο. Μόνοι τους.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου