Κυριακή 16 Ιανουαρίου 2011

Ο Γερουλάνος "βλέπει" πρωθυπουργό τον Σαμαρά

Μεγάλη αβάντα έκανε στον Αντώνη Σαμαρά ο υπουργός Πολιτισμού Παύλος Γερουλάνος, στενός φίλος του Πρωθυπουργού, αλλά και συγγενής του Προέδρου της ΝΔ. Σε δηλώσεις του στο "Βήμα της Κυριακής" ο κ. Γερουλάνος είπε ότι ο Αντώνης Σαμαράς του θυμίζει τον Γιώργο Παπανδρέου.
Στην επικοινωνιακή γλώσσα αυτό σημαίνει ότι ο Σαμαράς ακολουθεί τον δρόμο του Παπανδρέου, δηλαδή θα γίνει
Πρωθυπουργός. Είναι αυτή η εκτίμηση στο ΠΑΣΟΚ και της κυβέρνησης, είναι, όμως, η πρώτη εκτίμηση κυβερνητικού στελέχους και μάλιστα στενά συνδεδεμένου με τον Πρωθυπουργό, σύμφωνα με την οποία ο αρχηγός της ΝΔ μπορεί να γίνει και αρχηγός της κοινοβουλευτικής πλειοψηφίας. Επί του παρόντος, πάντως, κανένας άλλος στην κυβέρνηση και το ΠΑΣΟΚ δεν συμμερίζεται την εκτίμηση του κ. Γερουλάνου.
Αυτό που αξίζει να σημειωθεί είναι ότι ο υπουργός Πολιτισμού είναι ένα από τα πρόσωπα που εμπιστεύεται ο Γιώργος Παπανδρέου. Είναι επίσης μεταξύ εκείνων που διαμορφώνουν την επικοινωνιακή πολιτική της κυβέρνησης. Ο κ. Γερουλάνος, πάντως, δεν εξήγησε αν η συγκεκριμένη εκτίμησή του οφείλεται στις γνώσεις περί την επικοινωνία, οι οποίες, ειρήσθω εν παρόδω, δεν είναι και αξιόλογες. Εκτός κι αν ξέρει κάτι παραπάνω.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου